2015
Château Brandeau Bordeaux D.O.C.
Complexe wijn met een zeer lange afdronk. Aroma's van bosvruchten, pruimen en gedroogde kruiden.
Rood
Druivensoort
95% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon
Serveersuggestie
Heerlijk bij een peppersteak of andere biefstukken, wild of lamsvlees.
Serveertemperatuur
16℃ - 18℃
Art nr. 25301 / 6 flessen
2015
Château Roc Meynard Bordeaux Blanc A.O.C.
Geurt kruidig, met een vleugje citrus en nectarine. Een frisse, minerale afdronk met tonen van peer.
Wit
Druivensoort
50% Sauvignon Blanc, 50% Semillon
Serveersuggestie
Combineer bij visgerechten, kip, oesters, sushi en de meeste harde droge kazen
Serveertemperatuur
10℃ - 12℃
Art nr. 25302 / 6 flessen
2014
Château Roc Meynard Bordeaux Superieur A.O.C.
Deze wijn heeft donkerrood fruit in de neus; subtiel en intens van geur en smaak.
Rood
Druivensoort
95% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon
Serveersuggestie
Combineer met (gekruide) kipgerechten, Beef Bourguinon, gegrilde eend of pasta met gegrilde tomaten.
Serveertemperatuur
16℃ - 18℃
Art nr. 25303 / 6 flessen
2014
Château Lalande Mausse
Wijn met structuur; intense taninnes, rijp fruit en een helder zuurtje. Lichte, subtiele rooksmaak als ondertoon. En donkere nasmaak
Rood
Druivensoort
85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon
Serveersuggestie
Gegrild (lams)vlees en eend, wildgerechten, quiches, stoofschotels of enchiladas met kip
Serveertemperatuur
16℃ - 18℃
Art nr. 25304 / 6 flessen
2012
Clos du Roy Cuvée Arthur A.O.C.
Een ronde, subtiele wijn met fijne tannines, fluweelzacht. De afdronk is lang en vol van finesse
Rood
Druivensoort
85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon
Serveersuggestie
Schenk bij gerechten met gegrild vlees, paddenstoelen of bij kazen als Camembert of Goud. Of combineer met chocolade desserts
Serveertemperatuur
16℃ - 18℃
Art nr. 25305 / 6 flessen